Írás a vendégkönyvbe
Eddigi bejegyzések
Dobó Bertalan Győr/Magyarország

"Azt akarja, hogy véres kardja ragyogjon? Revét, rozsdát csak 'Tolnay'-val marasson!" E veretes, századelei reklámokat idéző kétsorost azért idéztem (hmm, magamtól...), mert Tolnay Imre újabb(an) partvisolt, ecsetelt és tenyerelt képeit nézve már magyarázatul szolgál a legutóbbi, pszichiátriai mércével mérve is fura viselkedésére, amint egy spaklival kicsinyke edénykébe rozsdaport gyűjtögetett nálunk...! Hát erre kelletett neki! Mivégre nekünk ugyan már oda az nemességünk, de lett helyette legalább két jóféle porrajzunk mire a Nap lement a rozsdamarta felhők alatt.

Kránitz Noémi győr

Örülök, hogy végre olvastam újat tőled, feldobta tanulós napjaimat! Szép ez a május...

Soós Gábor Győr

Olvasván ezt az anonim bejegyzést elgondolkodom (mellesleg "anonim" nem nagyon illik vendégkönyvbe írogatni...) Kérdem én, miért ne minősíthetné bárki "embertársait" a saját internetes naplójában? Lám lám, az idei operabálon is megmutatkozó szellemi szegénylegénységnek ezt a formáját igenis lehet minősíteni, sőt A MAGA HELYÉRE KELL TENNI! S hogy ennek a fajta viselkedésnek, megjelenésnek hol a helye, azt mindnyájan tudjuk, aki meg nem annak úgyis mindegy. Aki az operaházban cowboy kalapban, üvegből zabálja a hegy levét, annak inkább... na, nem mondom, hol volna a helye. Az operabálra belépő gyanánt a "fapados" 75ezer forintos belépő helyett (no, de a 325.000/kopf páholy jegy is mind elfogyott) kikérdezném ezeket a marhákat pl. néhány opera szereposztásáról, vagy akár a sujet-ről, mondjuk Monteverditől Wagnerig. Hát nem? Ha mán "a operába" mennek, illik ilyeneket is tudni?!:) Száz szónak is egy a vége, Hollandiában sokféle "lazaságot" láttam, de a "magyar parasztnak" nincsen párja!

anonim Magyarország

Nézem ezeket az Operabálos képeket...egyetértek a kommentekkel, de akkor sem gondolom, hogy minősíteni kellene embertársainkat...