2012. szeptember 3.

Dunakanyar 2 - Szentendre, Esztergom

Családi dunakanyarozás-blog, második, ut'só rész, szentendrei skanzen és a városka, rövid ügyezés és családi látogatás Pesten,  Vár-séta Budán, Vác, vissza Visegrádra Nagymarosról komppal. Hazafelé Eszter(gom).

2012. augusztus 26.

Dunakanyar 1 - Visegrád

Az augusztus 20-a körüli napokban családi levés, mit levés, kirándulgatások a Dunakanyarban: Visegrád (szállás), Szentendre, Vác, egy kis Budapest, kompozás Nagymaros, fürdés Dunabogdány, Esztergom. A tematikusabb szikárabb képek már rég a fészbúkon, itt most több családi. Hát így:

2012. augusztus 15.

augusztusidő 2

megkésve az augusztusunk 2: rövid budapesti anziksz, természeti és építészeti-nature artos MOKKA (modern képzőművészeti kreatív alkotóműhely)-tábor gyerekeknek (mieinkből is 2) részben Eszter és én közreműködésemmel, paradicsomi ártéri erdőben és az építész-műteremházban

2012. augusztus 6.

augusztusidő, kétezertizenkettő

augusztusidő, 2012 - egy csopaki nap gyerekekkel, egy bpesti nap gyerekek nélkül, mászkálással, nézegetéssel (talán egy blognyi képpel) és győri napok, vendégekkel, kis melóval, kis kirándulgatással,  Mokka-(gyerek)-land art-táborral (gyerekeink, részben mi is - erről is majd legközelebb)...

2012. augusztus 2.

hazafelé

 hazafelé a késő esti vihar után, művésztelepi záróbuli után, biciklivel, szép tükröződések, víz-fények, kontrasztok, zene (most Cure - A Forest)