2011. április 6.

Danubiana szín-hangok

Múlt vasárnap verőfényes kirándulás Dunacsúnyba, a Danubiana-Meulensteen Múzeumba, - már tudósítottam róla korábban - hajó alakú épület a felduzzasztott Duna közepén egy szigeten, a határ szlovákiai oldalán. Pécsi mesterem, Keserü Ilona és Rudolf Sikora életmű-kiállítása.

2011. április 1.

például tavasz

Úgy tűnik, mégse marad el a tavasz. Hanem itt van. Éles, friss fények, tiszta rajzú árnyékok újraéledése. A belső ragyogások láthatóvá válása.
Vojnich-kiállítás Pannonhalmán. Különben ott is tavaszodik.

2011. március 31.

tihanyi tavasz 1

Megvolt a tihanyi fotókiállítás-megnyitóm is, szép esős októbervégi időben, azért írom a címbe az 1-et, hátha más lesz a 2 (másjusban), amikor a képekért megyek. De azért jó volt, na.

2011. március 15.

pécsi koratavaszi

A hosszú hétvége nagy részét Baranyában töltöttem családostul, mert Eszterrel keresztszülők lettünk, legifjabb pécsi unokatestvérem kisfiáé...

2011. március 9.

napok, 2011 március

Halló, itt vagyok, közben tavasz is lett (mondta a lett), vagy lesz, nem tudom. Újabb műbeadás Bpesten, Bajára, közben korábbiak átvétele Szekszárdról, fővárosi kontrasztok fotója, szép otthoni fény-árnyak, három új, talán jó festmény, tihanyi fotókiállítás-anyag a helyére, kb. ennyi...